Opel are o nouă siglă. Va fi montată pe toate mașinile începând cu 2024

Autor: Ionuț Vîlciu 27 iun. 2023 Știri auto

Opel a dezvăluit o nouă interpretare a siglei sale „Blitz”. Noul logo va fi montat pe toate modelele produse începând cu 2024.

Opel a dezvăluit o nouă interpretare a emblemei sale „Blitz”, care va apărea pe vehiculele de serie începând cu anul viitor. Opel spune că fulgerul – sau „Blitz” în germană – este strâns asociat cu electricitatea și este emblema ideală pentru a simboliza abordarea Opel față de era electromobilității.

„Blitz-ul nostru este mai relevant decât oricând. Nu numai că simbolizează angajamentul nostru față de democratizarea inovației și mobilității, dar ne transmite și angajamentul de a deveni un brand complet electric în Europa până în 2028. În acest an, vom avea deja 15 modele electrificate în portofoliu și putem spune cu mândrie că Opel este electric. ”, a declarat CEO-ul Opel, Florian Huettl.

Noul logo marchează era electrică pentru Opel

„Blitz-ul este icoana pentru filozofia noastră îndrăzneață și pură. Noul „Blitz” ascuțit, încrezător, intersectează inelul pur de susținere, dând emblemei noastre emblematice un aspect modern și progresiv. Este poziționat cu mândrie în centrul busolei noastre, care este principiul nostru cheie de design grafic. Busola este coloana vertebrală a elementelor noastre de design din față, spate și interior”, a declarat Mark Adams, Vicepreședinte al departamentului de design.

Producătorul german de automobile va introduce treptat noul „Blitz” în portofoliul său de produse în anii următori, primul vehicul de producție urmând să aibă noul aspect în 2024. Cu toate acestea, CEO-ul Opel, Florian Huettl, a anunțat că noua emblemă va fi prezentă și în acest an. „IAA Mobility este unul dintre cele mai mari expoziții auto din lume și, prin urmare, locația perfectă pentru a prezenta cu mândrie un public larg, internațional, noului nostru „Blitz”. În plus, avem și o surpriză planificată. Vizitatorii prezenței noastre la München vor fi încântați”, a spus el.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide