Opel anunță că următorul său concept va purta numele de Experimental

Autor: Ionuț Vîlciu 05 iul. 2023 Știri auto
Opel anunță că următorul său concept va purta numele de Experimental

Opel a anunțat un nou concept care ce urmează să fie prezentat în toamna acestui an. De asemenea, producătorul german dezvăluie și numele acestuia: Opel Experimental.

Opel se pregătește de lansarea noului său concept car, unul care va dictata filosofia de design pentru viitoarele sale modele. Marca germană va publica mai multe detalii în săptămânile următoare, înainte de prezentarea modelului Opel Experimental în fața publicului internațional la IAA Mobility din München, eveniment care se va desfășura în perioada 5-10 septembrie 2023.

Opel va prezenta un nou concept în toamna acestui an

Directorul general Opel, Florian Huettl, a declarat: „După cum o spune și numele, Opel Experimental va oferi o viziune clară pentru marcă și nu doar pentru o gamă de autovehicule. Acesta arată încotro se va îndrepta marca noastră în următorii ani – și va influența toate vehiculele noastre de serie din generația următoare. Este un simbol pentru ceea ce ne dorim să realizăm cu marca Opel”.

Opel Experimental reprezintă următoarea etapă în evoluția filozofiei de design Bold and Pure, așa cum o denumește compania, prezentată pentru prima dată la GT X Experimental. Noul concept car va întări linia de design deja prezentă pe care am văzut-o pe noile modele ale mărcii.

În plus, cea mai recentă creație a Centrului de Design din Rüsselsheim va fi primul Opel care va purta noul logo restilizat Opel „Blitz“, prezentat recent. Noul „Blitz“ va putea fi văzut, ca până acum, în partea din față, din spate, dar și la interiorul conceptului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide