Opulență de proporții la Monaco. Un Ferrari F40 a fost expus pe un iaht pe parcursul weekendului de Formula 1 – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 mai 2023 Știri auto

Un Ferrari F40 a fost urcat pe un iaht și expus pe durata weekendului în care s-a desfășurat etapa de Formula 1 găzduită de principatul Monaco.

Ce loc poate fi mai pentru a-ți putea etala averea decât Monaco? Unul dintre cele 1.311 Ferrari F40 construite de Ferrari a fost expus pe un iaht pentru Marele Premiu de Formula 1 care a avut loc, relatează Motor1.

Mașina a fost expusă pe iahtul în cauză ca parte dintr-o mișcare de marketing organizată de Altr. Acesta este un magazin online de lux care permite clienților săi să cumpere articole de lux folosind criptomonede. Conform unei descrieri publicate pe site-ul companiei, Altr reprezintă o „poartă către lumea obiectelor de colecție de lux, oferind colecționarilor o modalitate ușoară de a achiziționa obiecte de colecție rare și fine, fie integral, fie fracționat, folosind USDt Stablecoin.”

Acum își unește forțele cu dealer-ul italian Car & Car pentru a vinde automobile scumpe pe platformă și sunt șanse ca acest F40 să deschidă drumul, deoarece există o secțiune dedicată „Mașini” pe site-ul Altr, listată cu „Coming Soon” (în curând).

Un Ferrari F40 a fost expus pe un iaht pe durata weekendului de Formula de la Monaco

Mașina a fost expusă chiar în weekendul în care a avut loc Marele Premiu al Principatului Monaco. Cursa de duminică a fost dominată de olandezul Max Verstappen, pilot Red Bull Racing, podiumul fiind completat de Fernando Alonso (Aston Martin) și Esteban Ocon (Alpine), după o cursă animată pe final de ploaia puternică, eveniment care a mai amestecat lucrurile în cursă.

După primele 6 etape, Red Bull Racing are 6 victorii, 4 dintre acestea fiind obținute de Max Verstappen și 2 de colegul său, Sergio Perez. De asemenea, Fernando Alonso continuă să aibă un parcurs propice, urcând pe podium de 5 ori în primele 6 etape ale sezonului 2023 din Formula 1.

Urmează etapa din Spania, care va fi găzduită de Circuit de Barcelona-Catalunya, etapa de casă pentru Fernando Alonso și Carlos Sainz, dar și prima ocazie cu adevărat importantă pentru a vedea ce diferență fac noile actualizări introduse de Mercedes cu ocazia weekendului din Monaco.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: altr.trade Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide