Oreste Teodorescu, prins drogat la volan. Ar fi fumat canabis

Autor: Daniel Samoilă 12 nov. 2021 Știri auto
Oreste Teodorescu, prins drogat la volan. Ar fi fumat canabis

Oreste Teodorescu trece prin momente dificile. Fostul prezentator de televiziune este cercetat penal după ce polițiștii din București ai Brigăzii Rutiere l-au prins drogat la volan.

Evenimentul mai puțin plăcut pentru Oreste a avut loc pe 2 noiembrie, când acesta a fost oprit de Poliție pe o stradă din Sectorul 1. Oreste a fost testat cu aparatul DrugTest, iar acesta ar fi indicat că fostul prezentator de televiziune s-a urcat la volan deși consumase canabis.

Oreste Teodorescu a fost dus la la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde i s-au recoltat probe de sânge și pe numele său s-a deschis o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Oreste Teodorescu s-a urcat drogat la volan, în București

Nu este pentru prima dată când Oreste Teodorescu are probleme cu legea. Potrivit gandul.ro, în iulie 2018 Oreste era dus la DIICOT Ploiești pentru a fi audiat într-o dosar de trafic de droguri.

În acel dosar ar fi fost implicate mai multe persoane publice, printre care Răzvan Ciobanu (decedat între timp), Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, Raluca Bădulescu dar și interpretul de muzică lăutărească, Elis Armeanca.

Teodorescu a fost audiat în calitate de martor și le-a explicat jurnaliștilor că anchetatorii i-au arătat mai multe fotografii și l-ar fi întrebat dacă recunoaște persoanele respective. El a spus că îl cunoaște personal doar pe Răzvan Ciobanu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Antena 3



Comentarii
Inchide