Pachet suspect din Spania. Polițiștii au găsit încărcătura suspectă în mașină și nu le-a venit să creadă

Autor: David Andrei 23 iun. 2020 Știri auto

Au primit un pachet din Spania și au vrut să-l livreze destinatarului final. Oamenii legii i-au prins în flagrant delict pe o șosea din județul Brăila. Când au deschis coletul suspect aflat în mașină, polițiștilor nu le-a venit să creadă.

GALERIE FOTO

În pachetul din Spania se aflau aproape 900 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și 20 de grame de cocaină. Descoperirea drogurilor de risc și mare risc a fost făcută de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați și de procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați.

Aceștia au pus la cale un flagrant delict. Poliția au oprit în trafic autoturismul în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 21 și respectiv 26 de ani, la intrarea în municipiul Brăila. Aceștia, ambii din municipiul Brăila, aveau în mașină coletul care conținea droguri de risc și de mare risc.

În pachetul expediat din Spania, drogurile au fost descoperite printre articole vestimentare și medii de stocare. În fotografiile publicate de Poliția Română pe pagina oficială de Facebook, aceastea apar înfoliate. Fiecare pachet prezintă câte o etichetă care arată exact ce conține pachetul.

Polițiștii au aflat la cine trebuia să ajungă acest pachet din Spania

Autoritățile au identificat destinatarul final al coletului expediat din Spania. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din municipiul Brăila. Din primele cercetări rezultă că acesta i-ar fi convins pe cei doi să preia și să transporte coletul. Drogurile urmau să fie vândute în județe Galați și Brăila.

Toți cei trei bărbați prinși de poliție în flagrant delict sunt acum cercetați penal pentru comiterea infracțiunilor de instigare la trafic de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide