Parcarea pe locurile cu handicap, un obicei în provincie

Autor: ProMotor 12 feb. 2020 Știri auto

Parcarea pe locurile cu handicap pare să fie un obicei împământenit în provincie. Un șofer din județul Gorj și-a parcat mașina nu pe unul, ci pe două locuri destinate persoanelor cu handicap. S-a întâmplat în fața mall-ului din Târgu-Jiu, spre nemulțumirea unui trecător care a fotografiat mașina de lux și a postat imaginile pe internet.

Fotografiile cu autoturismul de lux parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi au fost postate, marţi, pe o pagină de Facebook, numită „Probleme rutiere în Târgu-Jiu şi Gorj”. Acestea sunt însoţite de comentariul „«Mafiotul» Viorel de pe Mahala parchează şi pe locurile cu handicap?! Bravo Praleo, aşa este când eşti ABCD Ursul…”.

Reacțiile internauţilor, pro şi contra, nu au întârziat să apără. Mai mulți au încercat să justifice gestul  ca fiind o practică normală, în timp ce alții s-au declarat revoltați de tupeul și nesimțirea celui care a ocupat două locuri destinate persoanelor cu handicap.

„Ăştia care tot aveţi timp să faceţi poze, veniţi dracu’ la mine să vă angajez. (…) Parcă sunteţi angajaţi la Poliţie. Dacă omul a parcat greşit, nu este o crimă”, a spus unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

„Vai, incredibil cum a putut să parcheze în halul ăsta, dar voi ăştia care parcaţi pe trecerile de pietoni (…) că doar nu ieşeau toţi oamenii cu dizabilităţi în alea 20 de minute cât a stat omul parcat, mai aveţi să îl daţi la ştiri, că în rest este poza pe toate grupurile! Sigur ăla care a făcut poza e rupt de foame, cât despre invidie nu mai zic, dacă era unul cu o Dacie nici nu observaţi că a parcat aşa”, a comentat un alt internaut.

„Pentru 20 de minute ţi-aş recomanda să faci schimb cu o persoană cu handicap.(…) Toţi «ăştia» care nu aveţi habar cu ce se mănâncă «persoana cu handicap» veţi deveni foarte justiţiari când veţi deveni la rândul vostru sau cineva din familia voastră o persoană cu handicap (nu vă doresc, dar unii cred în Dumnezeu, Buddha, Karma şi altele)”, a scris o altă persoană.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide