Parchezi neregulamentar? Rişti condamnarea. Câţiva şoferi au păţit-o

Autor: ProMotor 29 nov. 2016 Știri auto
Parchezi neregulamentar? Rişti condamnarea. Câţiva şoferi au păţit-o

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au condamnat definitiv pentru ucidere din culpă doi şoferi care au parcat neregulamentar, acţiune care a dus la producerea unui accident rutier, scrie Digi24.ro. Accidentul a provocat rănirea a două persoane, una decedând la scurt timp după. Dosarul a fost închis prin condamnarea celor trei inculpaţi, vineri, 25 noiembrie.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa citaţi de ziuaconstanta.ro, pe data de 7 ianuarie 2010, un şofer, care conducea cu o viteză neadaptată la starea drumului, a pierdut controlul volanului şi a lovit două autoturisme parcate neregulamentar. În urma accidentului, o persoană a murit.

După şase ani de la producerea evenimentului, şoferul automobilului a primit 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cei doi şoferi care şi-au parcat neregulamentar maşinile au luat câte nouă luni de închisoare, tot cu suspendare, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, scrie sursa mai sus citată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide