Pățaniile incredibile prin care trec unii proprietari de mașini Tesla: Un Model S a putrezit pe interior

Autor: Adrian Somai 01 oct. 2022 Știri auto

Plătești zeci sau poate chiar sute de mii de euro pentru o mașină la care ai visat dintotdeauna și primești în schimb un automobil cu o serie întreagă de probleme și nereguli. Cum ai reacționa?! Doi clienți Tesla povestesc întâmplările incredibile de care au avut parte cu mașinile lor!

Automobilele Tesla nu sunt tocmai renumite pentru calitatea construcției, de-a lungul timpului apărând o mulțime de clienți care își exprimau nemulțumirea în acest sens. Rețelele de socializare aduc acum în prim plan alte două mărturii de acest fel, semn clar că Tesla mai are multe de îmbunătățit la acest capitol!

Primul caz vine din Ankara, Turcia, acolo unde proprietarul unui Tesla Model S a avut parte de un șoc când și-a văzut mașina după o lună în care a stat nemișcată în garaj. Utilizatorul CryptoViolin povestește într-o postare pe Twitter că a călătorit timp de patru săptămâni în străinătate, lăsându-și mașină acasă. Nu mică i-a fost mirarea la întoarcere, când a observat că interiorul mașinii a putrezit pur și simplu. În clipul video postat de el se poate vedea cum volanul, centurile de siguranță, tapițeria și o parte din ornamentele de la interior sunt putrezite.

Cel mai probabil, mașina a fost spălată chiar înainte de concediul proprietarului ei. Oare a intrat apă în interiorul acesteia? Ar fi singura explicație care ar putea sta în spatele acestui mucegai. Curățarea mașinii a durat nu mai puțin de șase ore, potrivit spuselor proprietarului. Cu toate astea, turcul nu își propune să renunțe la Tesla, luând deja decizia de a înlocui actualul Model S cu un Model S Plaid.

A refuzat mașina livrată

Ashil Patel este numele unui alt client Tesla care a avut parte de o întâmplare incredibilă atunci când s-a dus să își ia în primire automobilul pe care a plătit aproape 160.000 de euro. Ajuns la reprezentanța Tesla din Springfield, Patel a găsit o mașină cu o mulțime de probleme. Din fotografii se pot observa mai multe nereguli: un bloc optic spate spart, panouri nealiniate, vopsea zgâriată și suduri vizibile în locuri în care nu ar trebui să existe.

Problemele au continuat chiar și la interior, acolo unde Patel a remarcat imediat că tetierele și ornamentele erau deformate, în timp ce tapițeria era pătată. Patel s-a plâns de toate aceste nereguli la oficialii Tesla din acea reprezentanță, însă managerul locației nici măcar nu a fost interesat să iasă din birou pentru a vedea cu ochii lui mașina pe care ar fi urmat să i-o livreze unui client.

Sursa: Autoevolution 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide