Păzea, că trece Elon! Cum râde internetul de greșelile făcute de șeful Tesla la volan?

Autor: ProMotor 12 dec. 2019 Știri auto

Imaginile cu șeful Tesla care dărâmă un indicator și virează la stânga, desi manevra era interzisă au devenit virale. O simulare digitală duce acum lucrurile și mai departe.

Elon Musk a făcut ravagii atunci când a plecat cu Tesla Cybertruck prin oraș. Musk – Pericol Public a dărâmat un indicator, a ignorat un altul, iar mai târziu, a fost filmat rulând cu viteză pe autostradă. Internauții se amuză pe seama abilităților demonstrate de șeful Tesla la volan. O simulare, care seamănă cu un joc video, arată cum un Cybertruck lovește tot ce-i iese în cale, în timp ce rulează pe contrasens.

https://www.youtube.com/watch?v=bZh6I1f2_I8

Mama lui Elon Musk încearcă să-i repare reputația. Zilele trecute, Maye Musk a postat pe Twitter o fotografie în care fiul ei apare înlocuind geamul spart al unui BMW 320i din 1978, prima mașină a celui care avea să devină șeful Tesla. “Și când te gândești că oamenii spuneau că nu te pricepi deloc la mașini”, este descrierea care însoțește poza.

Musk geam BMW

Fotografia este făcută în 1995. Aproape un sfert de secol mai târziu, Musk urma să trăiască momentul umilitor la prezentarea primului pick-up din istoria companiei, Cybertruck, când geamurile modelului nou-nouț s-au spart pe scenă, după ce au fost lovite cu un baros și cu o bilă de metal.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide