Pe internet a apărut prima fotografie neoficială cu viitorul sedan electric BMW i7

Autor: Mihai Morcovescu 15 apr. 2022 Știri auto

Producătorul german de automobile BMW a anunțat că va dezvălui noua generație Seria 7 pe data de 20 aprilie. Concomitent, va fi lansată și versiunea electrică a sedanului de lux bavarez, denumită i7. Până să vedem fotografiile oficiale, pe internet au fost „scăpate” două imagini cu viitorului model cu emisii zero.

Noul BMW i7 va oferi 610 CP și autonomie de până la 700 km

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ne mai despart cinci zile de momentul în care germanii de la BMW va prezenta noua generație Seria 7 și versiunea electrică a acestuia, i7. La începutul acestei săptămâni, oficialii bavarezi au anunțat că premiera mondială va avea loc pe 20 aprilie.

Până atunci, însă, pe internet circulă două fotografie neoficială cu varianta electrică a limuzinei germane. Aceasta a fost publicată de un cunoscut internaut, Wilco Blok, care dezvăluie în mod regulat astfel de premiere pe contul personal de Instagram.

În imagine poate fi admirată în toată splendoarea ei partea frontală a viitorului BMW i7. Aceasta seamănă foarte mult cu cea de pe noul X7, mai ales în ceea ce privește noile blocuri optice separate și grila supradimensionată.

Faptul că acesta este într-adevăr noul BMW i7 și nu „doar” noua generație Seria 7 reiese din cea de-a doua fotografie. Pe aceasta este scris mesajul „Your Moment Has Arrived. Noul sedan electric BMW i7” (n.n. – Momentul tău a sosit, Noul sedan eelctric BMW i7). Ne așteptăm ca versiunea standard a noului Seria 7 să nu prezinte diferențe majore de ordin estetic.

Tehnic vorbind, grupul motopropulsor de pe i7 va fi același de pe modelul iX M60. Asta înseamnă o putere maximă de 610 CP (în modul Sport) și nu mai puțin de 1.100 Nm de cuplu. Autonomia este estimată la 700 de kilometri, iar puterea de încărcare standard va fi de 200 kWh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Sursa: Autoweek

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide