Pentru pasionați: Primul trailer pentru filmul „Gran Turismo” este aici – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 mai 2023 Știri auto

Filmul „Gran Turismo” are un nou trailer încărcat de acțiune și mașini puternice. Când se lansează noul film inspirat de faimosul joc video?

Jocul „Gran Turismo” este printre cele mai populare titluri din lumea jocurilor video cu mașini. Creată pentru consolele Sony PlayStation, această serie de jocuri a bucurat mulți pasionați de-a lungul anilor, ba chiar a adus tineri în sfera sportului cu motor prin intermediul GT Academy.

Primul trailer pentru mult așteptatul film „Gran Turismo” de la Sony, bazat pe populara serie de jocuri, nu se ferește de realitatea dură a sportului cu motor și prezintă contrastul puternic dintre confortul curselor ținute pe simulator și realitatea brută de a fi în scaunul șoferului unei mașini de curse.

„Când ești într-o cursă, temperatura din cabină va fi de 140 de grade Fahrenheit (60 de grade Celsius). Forțele G vor fi de două ori mai mari decât cele resimțite de un astronaut la decolare”, spune actorul David Harbour, care joacă rolul antrenorului Jack Salter.

Filmul „Gran Turismo” este bazat pe o poveste reală

Noul film este bazat pe o poveste reală și se concentrează pe tânărul Jann Mardenborough, un jucător de Gran Turismo care intră într-o competiție pentru a face tranziția de la simulator la mașina de curse, dar descoperă cât de diferite pot fi cele două lumi.

Jack Salter este aproape nemilos cu băiatul și nu are cea mai bună părere despre jucătorii de Gran Turismo care urmează să conducă mașini de curse adevărate.

„Îmi pare rău, chiar crezi că o să iei un copil care joacă jocuri video în dormitorul lor și îl vei lega la o rachetă capabilă de 320 km/h. Îl va rupe în bucăți”, spune Salter. „Nu va funcționa. Cei care concurează sunt sportivi de elită. Copiii tăi sunt niște amărâți de gameri.”

Chiar dacă totul pare puțin cam agresiv, cel mai probabil trailerul pune baza mizei filmului și provocărilor cu care Mardenborough se va confrunta în drumul său către cariera de pilot.

Abia așteptăm să vedem cum se leagă totul când filmul se va lansa pe 11 august 2023. Până atunci, puteți viziona trailer-ul aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sony Pictures Entertainment YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide