Carlos Sainz a dat Golf-ul pe Ferrari. Cât costă mașina pilotului Scuderiei – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 30 ian. 2023 Știri auto

Carlos Sainz a dezvăluit noua sa mașină. Pilotul Scuderiei italiene se bucură acum de un Ferrari cu 830 CP și motor V12.

Carlos Sainz, pilotul Scuderiei Ferrari, este acum proprietarul unui Ferrari 812 Competizione. Supercar-ul italian a fost creat pe comandă, pentru pilotul spaniol.

Vine o vreme în viața fiecărui posesor de permis când trebuie să existe și o mașină. Pentru unii, prima mașină pe care și-o cumpără din proprii bani este una dintre cele mai importante achiziții. Acest Ferrari 812 Competizione este prima mașină pe care Carlos Sainz și-o cumpără de unul singur. Nu este prima sa mașină, această onoare i-a revenit unui Volkswagen Golf, mașină pe care părinții i-au cumpărat-o atunci când avea 18 ani.

Cum arată primul Ferrari al lui Carlos Sainz?

Carlos Sainz s-a alăturat Scuderiei Ferrari în anul 2021, atunci când a configurat și ceea ce urma să devină prima mașina pe care și-o cumpără. Mașina, un Ferrari 812 Competizione, a fost creat special pentru el, alegând materialele și culoarea mașinii.

El a ales o vopsea mată pentru exterior, fiind o nuanță discretă, dar care dezvăluie diferite nuanțe atunci când lumina cade din anumite unghiuri. Interiorul este din microfibră neagră și are cusături roșii, contrastante. Alte detalii de efect constau în praguri inscripționate cu „Smooth operator”, porecla lui Carlos Sainz și în numărul său de competiție, 55, care este brodat pe mocheta mașinii.

Sub capotă se află un motor pe măsura unui pilot de Formula 1. Mașina este pusă în mișcare de un motor V12 de 6,5 litri, natural aspirat, care dezvoltă 830 CP și 692 Nm cuplu. Puterea este transmisă exclusiv roților spate prin intermediul unei transmisii automate cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. De asemenea, mașina are sistem de direcție integrală.

Ferrari 812 Competizione poate atinge 100 km/h în doar 2,85 secunde și o viteză maximă de 340 km/h. Prețul unui astfel de model se învârte în jurul sumei de 500.000 de euro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carlos Sainz YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide