Peste 20 de mașini au fost găsite abandonate într-o reprezentanță falimentară – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 iul. 2023 Știri auto

Cei de la canalul de YouTube Forgotten Buildings au descoperit câteva mașini abandonate într-o reprezentanță Saab falimentară. Mașinile se aflau acolo, nemișcate, din anul 2011, scrie Carscoops.com.

Exploratorii urbani care se ocupă de canalul de YouTube Forgotten Buildings au scos la iveală o colecție de vehicule Saab aflate într-o reprezentanță abandonată din Franța. Clădirea a fost închisă timp de mai bine de un deceniu.

Parte a unui parc de afaceri mai mare situat în apropierea unei autostrăzi, locul a fost probabil o sursă de profit pentru proprietarii săi, iar prin ferestrele sale mari de sticlă se pot vedea trei vehicule înăuntrul showroom-ului.

Mașinile, un 9-5 și o două 9-3, nu erau chiar noi, dar una dintre ele avea în interior documente care sugerau că avea un rulaj de doar 59.608 mile (95.930 km). Este totuși un număr mic de kilometri pentru un vehicul care a fost pus în circulație pentru prima dată în 2001.

O reprezentanță Saab abandonată, descoperită cu peste 20 de mașini lăsate să ruginească

Din păcate, având în vedere starea mașinilor, acești exploratori urbani nu au fost primii care au intrat în showroom, iar roțile a două dintre mașini fuseseră deja furate în momentul în care a fost filmat acest videoclip. În plus, geamurile au fost sparte și au fost comise alte acte de vandalism.

Showroom-ul nu era singura zonă în care erau depozitate mașini. Service-ul conținea aproximativ 20 de vehicule, majoritatea Saab-uri, dar și câteva mașini franceze, precum Peugeot-uri și un Renault.

Nu se știe cu exactitate de ce anume a fost abandonate toate aceste vehicule, dar este posibil ca odată cu moartea unuia dintre frații care dețineau reprezentanța, proprietarul rămas să fi renunțat pur și simplu la afacere.

Deși toate mașinile sunt acoperite de praf, iar majoritatea au fost vandalizate, ar fi totuși interesant de văzut dacă vreuna dintre ele este funcțională și ar putea fi repusă din nou pe șosea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube - Forgotten Buildings


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide