Petru Văduva revine la conducerea Grupului Ţiriac pentru al treilea său mandat

Petru Văduva revine la conducerea Grupului Ţiriac pentru al treilea său mandat

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri

Petru Văduva revine la vârful structurii de management a Grupului ţiriac începând cu luna curentă. La 10 ani de la prima sa interacţiune cu familia Ţiriac, acesta reia colaboararea cu holdingul ce înglobează în structura sa peste 40 de companii cu activităţi în domenii precum auto, financiar, imobiliar sau aviaţie.

Potrivit grupului fondat de Ion Ţiriac, Petru Văduva a lăsat una dintre cele mai puternice amprente asupra Grupului, după ce în anul 2009 a preluat cârma activităţii afectate de criza economică iar aordarea sa strategică a avut un impact vizibil pozitiv în modernizarea Grupului Ţiriac.

Mandatele sale anterioare la conducerea Ţiriac Holdings s-au desfăşurat în intervalele ianuarie 2009 – iunie 2011 şi respectiv aprilie 2012 – mai 2013.

“Este o provocare pentru mine şi o oportunitate extraordinară să revin în Grupul Ţiriac. Am încredere că alături de echipa ţiriac Holdings voi duce activităţile companiilor la un nou nivel, în concordanţă cu aşteptările pieţelor dinamice pe care acestea activează. Planific să mă implic activ în îmbunătăţirea serviciilor pe care companiile le livrează. Consider că serviciile reprezintă un diferenţiator al Grupului ţiriac care trebuie să atingă noi dimensiuni”, a declarat Petru Văduva.

Petru Văduva preia funcţia de CEO de la Dragoş Dinu care îşi încheie mandatul de patru ani în cadrul Ţiriac Holdings. Sub conducerea lui Dragoş Dinu a fost restructurată şi consolidată divizia auto a Grupului Ţiriac, în timp ce aria imobiliară a înregistrat progrese relevante prin dezvoltarea de noi proiecte.Comentarii
Inchide