Peugeot a lasat primul pickup. Se numește Landtrek și nu este destinat pieței din Europa

Autor: ProMotor 20 feb. 2020 Știri auto

Peugeot planifica de câțiva ani un model pickup, iar vestea bună este tocmai l-a lansat. Se numește Landtrek și este primul pickup Peugeot.

Pare extrem de versatil și se lansează, pentru început, în America Latină și Africa. În Europa nu este sigur dacă va fi comercializat. Oferit cu cabină simplă sau dublă, modelul vine în variante multifuncționale și poate transporta până la 3 euro-paleți.

Sarcina utilă depășește o tonă, iar în unele versiuni poate ajunge la 1,2 tone. Modelul cu cabină simplă poate fi vândut fără bara de protecție spate, acest lucru oferind un acces mai bun la benă prin deschiderea la 180 de grade.

La exterior, Landtrek încorporează limbajul de design al mărcii, cu o grilă mare ce găzduiește logo-ul Peugeot în față, flancat de faruri voluminoase. De asemenea, este oferită iluminare LED, iar pickup-ul vine cu șine de acoperiș, trepte laterale, precum și ecusoane „Landtrek” și „Peugeot” în partea din spate.

În funcție de versiune, pickup-ul Peugeot poate fi prevăzut cu până la șase locuri – trei așezate în față și alte trei în spate. Două scaune frontale independente sunt de asemenea disponibile, separate printr-o cotieră centrală.

GALERIE FOTO

În cabină vedem un volan cu două spițe, inspirat de la 3008 și un sistem de infotainment cu un display de 10 inci în partea de sus a tabloului de bord. Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, prize USB, un hard disk de 10 GB, climatizare pe două zone și alte dotări sunt de asemenea incluse. În ceea ce privește caracteristicile de siguranță, Peugeot Landtrek primește Lane Departure Warning, un sistem de camere de 360 ​​de grade, Control Descent Hill, ASR și Trailer Swing Control.

Puterea provine fie de la un motor diesel de 1,9 litri, fie de la un motor pe benzină de 2,4 litri turbo.

Primul dezvoltă 148 CP și 350 Nm cuplu, este asociat unei cutii de viteze manuală cu 6 trepte și anunță un consum de  7,8 l / 100 km.

Unitatea de benzină scoate 207 CP (154 kW) și 320 Nm cuplu și poate fi adaptată la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, sau o cutie de viteze automată tot cu 6 trepte.

Modelele de bază sunt oferite cu tracțiune spate, dar este disponibil și un sistem 4 × 4 cu moduri 4H și 4L.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide