Peugeot publică primele imagini oficiale cu viitorul concept Inception

Autor: Adrian Somai 16 dec. 2022 Știri auto

Peugeot publică primele fotografii oficiale cu viitorul concept Inception, acesta urmând să își facă debutul în cursul lunii ianuarie, în cadrul evenimentului CES organizat în Las Vegas. Inception Concept este modelul care dă tonul tranziției către un viitor electric în gama constructorului francez.

Despre Peugeot Inception s-a vorbit pentru prima dată chiar în această toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Ulterior, francezii au confirmat faptul că prototipul va fi prezentat oficial în cursul lunii ianuarie, peste Ocean. La fel ca și celelalte nume importante de pe scena auto globală, constructorul din Hexagon își propune electrificarea gamei în viitorul apropiat, iar Inception Concept se vrea a fi un prim pas în această direcție.

Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea oficială, oficialii Peugeot ne oferă primele fotografii cu viitorul concept. Prea multe detalii nu putem observa deocamdată, așa că trebuie să îi credem pe cuvânt pe cei de la Peugeot atunci când ne spun că vom avea parte de o surpriză. În plus, potrivit Move Electric, se pare că francezii aduc în prim plan cu această ocazie un nou limbaj de design.

Inception Concept aduce un nou limbaj de design

Putem observa în imaginile postate sigla Peugeot iluminată și amplasată în centrul unor benzi subțiri LED. Cel mai probabil, acestea sunt montate în partea frontală a conceptului, în zona grilei. Într-o altă fotografie putem remarca forma luminilor frontale. Totodată, o alta fotografie ne mai dezvăluie și semnătura luminoasă a blocurilor optice din spate.

Fiind vorba despre un nou limbaj de design, trebuie să ne așteptăm ca unele dintre elementele pe care le vom vedea pe acest nou concept Inception să fie preluate de viitoarele modele electrice ale mărcii. Mai multe vom afla însă în data de 5 ianuarie, atunci când Inception Concept va fi dezvăluit în mod oficial în cadrul CES Las Vegas.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide