Peugeot va prezenta noul Inception Concept la Las Vegas în 2023

Autor: Adrian Somai 25 nov. 2022 Știri auto
Peugeot va prezenta noul Inception Concept la Las Vegas în 2023

Peugeot se pregătește de lansarea viitorului concept Inception, prototipul urmând să fie prezentat publicului în cadrul evenimentului CES din 2023. Confirmarea în acest sens a fost oferită la mijlocul acestei săptămâni chiar de producătorul francez.

Anunțat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Paris, Inception Concept este așteptat cu mult interes de toți fanii mărcii franceze și nu numai, acest prototip prefațând viitoarea generație de modele electrice a constructorului din Hexagon. Prezentarea lui va fi organizată anul viitor, la Las Vegas, în cadrul Consumer Electronic Show. Evenimentul va avea loc în perioada 5 – 8 ianuarie.

Decizia celor de la Peugeot de a își prezenta acest viitor concept Inception tocmai peste Ocean este destul de interesantă și naște anumite semne de întrebare. Motivul este unul cât se poate de simplu, producătorul francez nefiind prezent pe piața auto din Statele Unite.

Viitorul concept al celor de la Peugeot a fost construit având la bază o nouă arhitectură dedicată mașinilor cu propulsie electrică. De asemenea, francezii au mai pregătit și o serie întreagă de tehnologii de ultimă generație. Totodată, Inception Concept va veni și cu un nou limbaj de design, care va prefața viitoarele modele electrice ale mărcii.

Peugeot are și alte surprize pentru CES 2023

Inception Concept nu este singura surpriză pe care cei de la Peugeot ne-au pregătit-o pentru debutul anului viitor, tot la Las Vegas urmând să fie prezentată și noua generație a sistemului digital iCockpit.

Peugeot își continuă astfel ofensiva începută în direcția electrificării gamei, obiectivele anunțate de conducerea constructorului francez fiind destul de îndrăznețe. Astfel, Peugeot a anunțat anterior că începând din 2023, toate modelele din gamă vor avea câte o versiune electrificată. În plus, începând cu anul 2025, toate modelele din portofoliu ar trebui să primească și câte o versiune 100% electrică.

Sursa: AutomotiveWorld

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide