Plata taxei de pod de la Feteşti intră în atenţia PSD-ului

Autor: Alexandru Banu 02 mai 2018 Știri auto
Plata taxei de pod de la Feteşti intră în atenţia PSD-ului

a:1:{i:1;a:3:{s:8:”subtitle”;s:20:”taxa de pod Feteşti”;s:4:”text”;s:3081:”

Liviu Dragnea, preşedinte PSD, a spus că a primit sms-uri despre problemele cu plata prin sms a taxei de pod de la Feteşti. El crede că asta e inadmisibil în România anului 2018 şi invocă obligaţiile contractuale ale CNAIR.

„Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, deoarece sistemul nu funcţionează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb şi eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) şi operatorii de telefonie mobilă nu conţine şi nişte obligaţii de ambele părţi? Cetăţenii care nu au nicio vină nu trebuie protejaţi?”, spune Liviu Dragnea pe cea mai importantă reţea de socializare.

 

CANAIR a spus că de la ora 8:38 PM, abonaţii Vodafone au putut să plătească din nou taxa prin sms. Problemele au durat o oră şi patruzeci de minute. În cele din urmă, compania Vodafone le-a rezolvat.

„Abonaţii Vodafone România pot să achite din nou, prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38. Plata peajului nu a putut fi efectuată între orele 19.00 şi 20.38, astăzi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost soluţionate însă de Vodafone Romania, în urma sesizărilor CNAIR S.A” –  notă a a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere postată pe site.

Cei cu abonamente la alte companii de telefonie mobile au putut să facă plata taxei de pod de la Feteşti.

„Reamintim utilizatorilor că în situaţia în care nu au efectuat plata peajului înainte de a tanzita podurile de la Feteşti şi Cernavodă, pot face acest lucru până la ora 23.59 a zilei următoare efectuării trecerii, atât prin sms la operatorii de telefonie mobilă cât şi direct, la distribuitorii autorizaţi (în special benzinării) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro”, declară CNAIR.

Liviu Dragnea a făcut apoi iun update la postul din Facebook.

“Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide