Podul Străuleşti ar putea intra în reparaţii, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit

Autor: Mediafax 25 iul. 2018 Știri auto
Podul Străuleşti ar putea intra în reparaţii, la peste trei luni de când o parte a acestuia s-a prăbuşit
Primăria Capitalei vrea să repare Podul Străuleşti de la ieşirea din Capitală, la peste trei luni de când o parte a acestei construcţii s-a prăbuşit. Dacă va fi aprobată de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, investiţia se va ridica la peste 3 milioane de lei.
 
Primăria Capitalei vrea să investească peste 3 milioane de lei pentru refacerea Podului Străuleşti, de la ieşirea din Capitală spre Târgovişte.
 
În luna aprilie, o parte a podului s-a prăbuşit.
 
„Podul Străuleşti este amplasat pe DN 1 A şi traversează Lacul Griviţa, la ieşirea din Bucureştii Noi, spre Muncipiul Târgovişte. La sfârşitul lunii aprilie 2018, partea superioară a zidului întros amonte-mal stâng s-a răsturnat, antrenând umpluturile de sub trotuar şi parţial de sub prima bandă de circulaţie. Această sistuaţie pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere şi a pietonilor, existând riscul ca fenomeul de alunecare a umpluturilor din rampă să se agraveze din cauza precipitaţiilor cuplate cu posibiltatea trecerii pe banda 1 a unor camioane grele”, se arată în expunerea de motive a proiectului de investiţie, aflat pe ordinea de zi a CGMB de joi.
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide