Polestar 2 a primit o ediție specială limitată la 230 de exemplare

Autor: Ionuț Vîlciu 22 mart. 2023 Știri auto

Producătorul suedez de automobile prezintă o nouă ediție limitată pentru Polestar 2. Va fi limitată la doar 230 de exemplare.

Polestar, constructorul suedez de automobile a anunțat o nouă ediție specială pentru modelul Polestar 2. Aceasta vine ca o continuare a ediției BST Edition 270, lansată anul trecut, și va fi produsă în doar 230 de exemplare destinate piețelor din Europa și America de Nord.

În vara anului trecut, Polestar lansa ediția specială BST Edition 270, care a fost produsă, așa cum sugerează și numele, în 270 de exemplare. Acum, producătorul suedez vine cu o nouă ediție îmbunătățită care să o continue pe precedenta: Polestar 2 BST Edition 230.

Pe partea de design, nu există mari diferențe față de ediția precedentă. Diferențele constau într-o nouă paletă de culori și noua grilă, care are un stil mai curat, fiind introdusă pe facelift-ul lui Polestar 2. În standard, mașina vine cu jante de 21 de inch îmbrăcate cu anvelope Pirelli P-Zero.

Polestar 2 BST Edition 230 dispune de 476 CP

Paleta de culori exterioare include nuanțe ca Nebula Green și Space Black. Linia contrastantă care traversează partea superioară a mașinii, vopsit în negru mat, este opțional. La interior, pasagerii vor descoperi inserții dintr-un material aderent, pe scaune și pe volan, numit MicroSuede. În buna tradiție Polestar, mașina vine echipată cu centuri de siguranță aurii.

Performanțele au rămas la fel. Asemenea ediției precedente, Polestar 2 BST Edition 230 dispune de 476 CP și 680 Nm, putere care propulsează mașina de la 0 la 100 de km/h în 4,4 secunde și îi conferă o viteză maximă de 205 km/h. Bateria are o capacitate de 78 kWh, ceea ce ar trebui să confere mașinii o autonomie de 460 de kilometri.

Modificările nu se opresc aici, deoarece Polestar 2 BST Edition 230 are o gardă la sol redusă cu 25 de milimetri, suspensia este cu 20% mai rigidă față de un model standard și vine cu frâne performante de la Brembo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polestar


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide