Poliţia a ieşit pe străzi. Rezultatul e uimitor

Autor: Departamentul Social 24 oct. 2015 Știri auto
Poliţia a ieşit pe străzi. Rezultatul e uimitor

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 19-22 octombrie au fost făcute 1.250 de controale, 32 de percheziţii şi 447 de filtre, în urma cărora au fost constatate 390 de infracţiuni judiciare, economico-financiare sau la regimul circulaţiei, dintre care 239 în flagrant.

În cele patru zile au fost prinse 261 de persoane suspectate de infracţiuni, dintre care 44 au fost reţinute şi 12 arestate, 24 de persoane urmărite şi 27 căutate pentru a executa pedepsele cu închisoarea dispuse de instanţe. De asemenea, au fost confiscate cinci arme letale şi nouă neletale, precum şi 731 de bucăţi de muniţii de diferite calibre.

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

 

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

În urma controalelor în trafic, echipajele de poliţie au dat 8.983 de amenzi, dintre care 57 şoferilor care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice şi 2.560 celor care au condus cu viteză mai mare decât cea permisă.

Dintre şoferii sancţionaţi, 457 au rămas fără permise de conducere, iar de la 267 au fost retrase certificatele de înmatriculare a maşinilor.

Poliţiştii au dat 10.798 de amenzi, în valoare totală de aproape 2,9 milioane de lei şi au confiscat bunuri de peste 930.000 de lei. Dintre amenzile date în cele patru zile, 1.106 au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 275 pentru activităţi comerciale ilicite şi 29 pentru nereguli privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

La acţiuni au participat peste 5.400 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, transporturi, de la formaţiunile arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi luptători de intervenţie rapidă.

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan – GALERIE FOTO

 

Schimbări majore pregătite pentru şoferi: amenzi pentru blocarea maşinilor în parcare şi restricţii pentru cele înmatriculate în Bulgaria

 

Ce riscă şoferii care nu au CAUCIUCURI DE IARNĂ şi cum procedezi în caz de amendă

 

Ce trebuie să ştii despre CAUCIUCURILE DE IARNĂ

 

DOCUMENT OFICIAL – Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

 

Cum arată noua bijuterie a infrastructurii din România – GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide