Poliția i-a confiscat BMW-ul. Care a fost motivul?

Autor: ProMotor 30 mart. 2020 Știri auto

Un BMW i8 a fost confiscat de poliția germană, după o infracțiune comisă de șofer. Bărbatul aflat la volan s-a filmat rulând cu peste 200 km/h pe un drum pe care limita de viteză este de 100 km/h. Și nu a fost singura lui problemă!

GALERIE FOTO

Modelul plug-in hybrid a fost confiscat de poliția din landul Renania-Palatinat la aproximativ șase luni după ce proprietarul său a publicat pe Facebook imagini filmate în timpul unei curse pe șosele. Bărbatul rula cu peste 200 km/h, deși limita de viteză pe acel sector de drum era la jumătate.

Într-un comunicat emis de poliție, oamenii legii anunță că au aflat despre imagini în februarie și au demarat imediat o anchetă. La scurt timp, aceștia au descins la locuința proprietarului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, și au confiscat vehiculul.

Mai mult, poliția a observat că mașina, un BMW i8, suferise o serie de modificări ileale, inclusiv montarea unei suspensii pneumatice și a unor aripi proeminente. Autoritățile au povestit că a durat o oră să urce mașina pe o platformă, pentru că aceasta era extrem de joasă. Acestea estimează că modificările ar fi în valoare de aproximativ 160.000 de euro, ceea ce practic dublează valoarea mașinii.

Permisul șoferului a fost suspendat pentru o perioadă nedeterminată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Germană



Comentarii
Inchide