Poliţia Locală din Baia Mare a cumpărat maşini care seamănă cu cele Poliției Române

Autor: ProMotor 23 aug. 2020 Știri auto

Primarul din Baia Mare a anunţat, sâmbătă (22 august), că a cumpărat opt noi autospeciale pentru Poliția Locală.

Aceste mașini au fost colante tot în albastru şi galben fosforescent, precum mașinile Poliției Române, scrie observatornews.ro.

Intră în Galeria Foto

Poliţia Locală din Baia Mare a cumpărat maşini care seamănă cu cele Poliției Române
Poliţia Locală din Baia Mare a cumpărat maşini care seamănă cu cele Poliției Române

Primele mașini ale Poliției Române cu noua inscripționare verde-albastră au intrat în trafic în iulie

În urmă cu două luni primele mașini de poliție cu noua inscripționare verde-albastră au intrat în dotarea forțelor de ordine din România. Acestea sunt furnizate de Dacia și sunt colantate în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania.

Noile mașini ale Poliției Române cu inscripționare verde-albastră au fost anunțate de ministrul de Interne Marcel Vela încă de acum trei luni, când a vizitat uzina Dacia de la Mioveni. „Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, spunea atunci ministrul Vela.

Primele mașini purtând noua imagine a Poliției Române au sosit la începutul lunii iulie. Era de altfel, de așteptat, dat fiind că poarta fabricii Dacia se află în acest județ. Potrivit celor de la Poliția Argeș, forțele de ordine din acest județ au primit 17 autospeciale noi Dacia Logan care vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: marian godina / facebook, observatornews.roComentarii
Inchide