Goana nebună între 7 echipaje de poliție și un motociclist. VIDEO filmat în Timișoara

Autor: Marius Vișan 21 aug. 2020 In trafic
Goana nebună între 7 echipaje de poliție și un motociclist. VIDEO filmat în Timișoara

Goana nebună în noaptea de joi spre vineri (20-21 august) pe străzile din centrul Timișoarei. Un motociclist a fost urmărit de șapte echipaje de poliție. O parte din urmărie a fost filmată.

În jurul orei 3.00, motociclistul a refuzat să oprească la semnalele agenților care încercau să pună capăt gălăgiei infernale pe care o făcea pe strada Take Ionescu. Când a văzut cum stau lucrurile motociclistul a încercat să-și piarda urma în zona Tipografilor.

Un puști teribilist în vârsta de 16 ani

„7 mașini de Poliție au pornit în urmărirea unui cuplu ce terorizează orașul în fiecare seară cu o motocicletă ultragalagioasă. Pornind de la Punctele Cardinale pe Take Ionescu, apoi cotind pe Aurel Popovici, unde a intrat motocicleta cu cei doi tineri pe ea, încălcănd chiar semaforul roșu în încercarea de a li se pierde urma. Mașinile poliției au eșuat inițial să-i prindă ori blocheze pe Take Ionescu, dar au continuat urmărirea lor îndeaproape pe mai toate sensurile de acces spre școala Gen. 16”, a transmis un cititor pentru site-ul opiniatimisoarei.ro.

În cele din urmă, polițiști au reușit să-l blocheze pe teribilist pe strada București. Localnicii speră ca astfel s-a pus capăt zgomotului infernal pe care îl facea acesta noapte de noapte.

Agenții de la Rutieră au descoperit că tânărul motociclist are 16 ani. El nu are nici permis de conducere și de aceea a încercat să scape de urmărirea polițiștilor.

Tânărul teribilist care s-a urcat ilegal pe motocicletă s-a ales cu dosar penal.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opinia Timisoarei / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide