Celebrul polițist din Sibiu a salvat o căprioară rănită. Intervenția a avut loc pe șinele de tren

Autor: David Andrei 12 feb. 2021 Știri auto

Celebrul polițist din Sibiu, Viorel Teacă, a ajuns din nou în centrul atenției. A intervenit pentru salvarea unei căprioare rănite. Intervenția a avut loc pe șinele de tren.

GALERIE FOTO

Filmarea a devenit virală. Viorel Teacă și colegul său supravegheau accesul elevilor în școală atunci când au primit informația potrivit căreia o căprioară rănită se află pe șinele de tren.

“Acum 10 minute vegheam accesul copiilor la școală.  În 4 minute am ajuns lângă ea”, a povestit omul legii pe pagina sa de Facebook.

Aceștia au ajuns rapid în locația în care fuseseră solicitați. Cei doi s-au apropiat cu grijă. Căprioara a vrut să fugă, dar i-a fost imposibil să se clintească din loc. Viorel Teacă și-a folosit vesta reflectorizantă pentru a acoperi capul căprioarei. Cei doi au rămas între șinele de tren, lângă animalul rănit, până la sosirea echipei de veterinari.

Un medic a tranchilizat animalul rănit. Căprioara a fost mutată apoi într-o cutie specială de transport și dusă la radiografie. Aceasta se află acum în siguranță. Viorel Teacă și-a recuperat vesta reflectorizantă care îi este necesară în trafic. Încă o misiune încheiată cu succes.

Viorel Teacă, polițist erou în Sibiu

Mutat de la Râmnicu Vâlcea la Sibiu în toamna anului trecut, Viorel Teacă a devenit celebru în scurt timp. Recent, acesta a apărut într-o filmare care a fost distribuită de mii de utilizatori. Pe filmare se poate vedea cum polițistul coboară din autospecială, se îndreaptă către SUV-ul care așteaptă în fața sa la semafor și îi curăță acestuia luneta.

Tot el este cel care s-a jucat cu bulgări de zăpadă cu o familie, într-un parc din centrul Sibiului. Mai mult, a ajutat-o pe mezina familiei la tema pentru școală: construirea unui om de zăpadă.

Săptămâna aceasta, agentul șef principal Teacă a fost implicat într-un incident cu… gogoși.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide