Polițist reclamat că face vloguri în uniformă. Cine e autorul petiției?

Autor: David Andrei 09 ian. 2021 Știri auto

Un polițist care face vloguri în uniformă a fost reclamat la IPJ Bihor. “Poartă uniforma în scop personal și nu poartă mască în spații închise!”, a scris acesta în petiție. “Sunt acasă la mine, cum să port mască?”, i-a răspuns omul legii.

GALERIE FOTO

Polițistul Tavi Perțea a fost anunțat de șefii săi că, la IPJ Bihor, a sosit o reclamație la adresa sa. Cu titlul de petiție, textul a fost trimis prin email: “Aș dori să știu un punct (de vedere) referitor la imaginile și materialele video pe care le postează angajatul dumneavoastră, Octavian Perțea, pe platforma YouTube. În majoritatea postărilor este îmbrăcat în UNIFORMA POLIȚIEI și are diverse opinii despre diverse subiecte.”

Tavi Perțea îl anunță pe urmăritorul petiționar că șefii săi îi știu canalul de YouTube și vlogurile. “Ce fac eu aici este o activitate independentă și conform prevederilor legale. Îmi asum răspunderea pentru ce fac aici. Studiez foarte bine legea înainte să postez ceva astfel încât să nu încalc legea.”

“Port uniforma pentru că o merit. Această uniformă este muncită de mine”, adaugă Perțea. “Nu mi-a bătut cineva la ușă: Bună ziua! Bună ziua! Avem aici o uniformă, ne-a rămas. Nu vreți să o luați dumneavoastră să dați amenzi la oameni?”

Cel care a trimis “petiția”, atrage atenția că polițistul nu poartă mască în spații închise. “În unele videoclipuri apare în uniformă în spațiu închis, fără a purta masca de protecție conform legii 55/2020. Astfel se creează confuzia: ofițerul încalcă sau nu legea?”

“Sunt acasă la mine!”, îi răspunde amuzat polițistul reclamat.

Cine este cel care l-a reclamat pe polițist la poliție că poartă uniformă?

Mai mult, cel care l-a reclamat dorește să afle și sancțiunile care i se vor aplica polițistului vlogger în cazul în care șefii săi de la IPJ Bihor vor considera că acesta se face vinovat. Răspunsul nu-i va plăcea. Omul legii nu a fost sancționat.

Tavi Perțea l-a recunoscut pe reclamant după nume. Și-l amintește dintr-un dialog aprins în care acela îl contrazicea pe polițist în privința regulilor de circulație în sensul giratoriu. Perțea este convins că, prin reclamația expediată către IPJ Gorj, bărbatul a încercat să-i plătească o poliță.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide