Un polițist a lovit un tractor și l-a răsturnat. Polițistul conducea un Audi

Autor: Promotor 29 iul. 2021 Știri auto

Un polițist a lovit din spate un tractor și l-a răsturnat. Omul legii conducea un autoturism marca Audi. Autoritățile au deschis un dosar penal pe numele polițistului.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc în raionul Florești din Republica Moldova, miercuri, în jurul orei 19:30, pe ruta Chișinău-Soroca. Aflat la volanul unui Audi, un polițist a lovit violent un tractor care se deplasa în fața sa. În urma impactului, utilajul marca MTZ s-a răsturnat pe carosabil. Autoturismul a ajuns pe câmp cu airbag-urile frontale declanșate. Atât mașina germană, cât și utilajul produs în Belarus par distruse în urma acestui accident.

Șoferii au ajuns la spital după impactul dintre un tractor și un Audi condus de un polițist

Ambii conducători au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Raional Florești, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Polițistului i-au fost prelevate și probe biologice pentru a stabili dacă acesta consumase alcool înainte de a urca la volan, notează Autoblog.md. Până la această oră, autoritățile nu au făcut publice rezultatele.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, este polițist angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Florești. Acesta se afla în afara programului de lucru în momentul accidentului. Tractorul era condus de un bărbat de 47 de ani din raionul Florești. Acesta din urmă se afla în timpul serviciului.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a determina cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări, polițistul nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de utilajul care rula cu viteză redusă în fața sa.

 

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IP Floreşti / Autoblog.md



Comentarii
Inchide