Polițiștii au tras pe dreapta un șofer care transporta marfă neasigurată. Când l-au verificat, nu le-a venit să creadă

Autor: David Andrei 21 iul. 2020 Știri auto

Ceea ce credeam că numai în România este posibil se întâmplă și în “civilizata” Germania. Un șofer a fost tras pe dreapta pentru că transporta marfă neasgiurată. Oamenii legii au fost surprinși când l-au verificat în baza lor de date.

GALERIE FOTO 

Alți participanți la trafic au apelat numărul de urgență raportând un șofer care transportă marfă într-un mod periculos. Camionul din imagine a fost surprins pe o autostradă din Germania. Un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta, scrie piataauto.md.

Oamenii legii l-au verificat pe bărbatul aflat la volan și au descoperit că acesta avea permisul suspendat pentru că a fusese surprins conducând după ce consumase alcool. Aceștia au constatat și modul defectuos în care obiectele transportate erau asigurate. Mai mult, câteva dintre chingile folosite la asigurare se rupseseră deja.

Acooltestul a confirmat bănuiala celor care au alertat autoritățile. Și de această dată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat. Poliția a aflat că nu era la prima abatere de acest gen de când avea permisul suspendat. Mai făcuse cel puțin două curse la volanul camionului.

Polițiștii au apelat la un echipaj care a securizat încărcătura și la un șofer care să poată conduce camionul oprit pe autostradă către un loc sigur.

Pe numele șoferului prins băut la volan și cu permisul suspendat s-a deschis un dosar penal.

Alți șoferi care au transportat marfă într-un mod periculos

Un accident incredibil a avut loc în România în weekend-ul care a trecut. Mai mulți bușteni au căzut dintr-o remorcă pe carosabil și au avariat grav un autoturism. Nimeni nu se afla, în acel moment, în mașina trasă pe dreapta pentru că se defectase, dar cele trei persoane aflate pe marginea drumului au fost rănite.

În topul celor mai iresponsabili șoferi se află rușii. Un bărbat din Novorsibirsk a cărat plăci din gips-carton și profiluri metalice cu un Audi A6.

Vezi GALERIE FOTO 

Dar în topul celor mai amuzante situații se află un șofer francez. Acesta a fost filmat transportând un taur într-un Peugeot decapotabil. Bărbatul a povestit că animalul se rătăcise, iar acela a fost singurul mod prin care îl putea aduce acasă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide