Polițiștii au dat amenzi șoferilor pe Transfăgărășan: ”Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă”

Autor: ProMotor 15 aug. 2022 Știri auto

Polițiștii din Sibiu au dat 34 de amenzi șoferilor care au blocat sâmbătă, 13 august, circulația pe Transfăgărășan. Astfel, șoferii au fost sancționați pentru că au parcat neregulamentar, informează News.ro.

Amintim că autoritățile au anunțat, sâmbătă, că este aglomerație mare pe Transfăgărășan, iar unii șoferi au parcat pe carosabil, blocând traficul. „Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă”, au transmis ironic reprezentanții Poliției Sibiu, care au precizat că sunt aplicate amenzi tuturor care sunt în această situație.

„Pe DN 7C, Transfăgărășan, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale pentru staționare și oprire neregulamentare. Polițiștii rutieri și jandarmii montani vor fi și azi prezenți în zonă, acțiunile fiind concentrate pe fluidizarea traficului în vederea prevenirii ambuteiajelor și oricăror incidente care ar putea genera o stare de pericol la adresa participanților la trafic și nu numai”, a transmis, duminică, IPJ Sibiu.

Sursă foto: facebook.com/politiasibiu

Duminică au fost condiții meteo dificile pe Transfăgărășan

„Condiții meteo dificile pe Transfăgărășan! Când circulați în coloană, măriți distanța de siguranță și folosiți luminile de întâlnire”, au transmis ulterior polițiștii din Sibiu.

Duminică, stația meteo de la Bâlea Lac arăta, la ora 10.00, o temperatură de 10,6 grade, cer parțial noros și umiditate de 83%. Polițiștii au făcut, din nou, recomandări pentru turiștii care se deplasează cu mașina în zonă.

„Revenim cu recomandările adresate conducătorilor auto care intenționează să se deplaseze pe Transfăgărășan să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate în acest scop şi să respecte indicațiile forțelor de ordine, dar și semnalizarea rutieră amenajată în zonă”, a mai transmis sursa citată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Sibiu - Facebook



Comentarii
Inchide