Polițiștii au făcut percheziții la persoane bănuite de furt de catalizatoare

Autor: ProMotor 18 aug. 2022 Știri auto

La data de 16 august au avut loc 11 percheziții domiciliare, în municipiul Sebeș, la persoane bănuite de furt și tăinuire.

Astfel, polițiștii din Sebeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au reținut pentru 24 de ore mai multe persoane. Este vorba de trei tineri (de 21, 28 și 38 de ani), toți din municipiul Sebeș.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – iulie 2022, aceștia ar fi săvârșit mai multe furturi, în municipiul Sebeș. Suspecții ar fi sustras, în principal, catalizatoare, cabluri de cupru, metale prețioase, diverse scule, dar și sume de bani.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite componente auto și scule, în valoare de 20.000 de lei, precum și obiecte vestimentare care ar fi fost folosite la săvârșirea furturilor.

Ancheta vizează și alte persoane, care sunt bănuite de furt și tăinuire

În cursul zilei de 17 august cele 3 persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La activități au participat și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Mureș.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia RomanaComentarii
Inchide