Polițiștii au reținut doi hoți care aplicau metoda „înțeapă roata”

Autor: ProMotor 14 oct. 2020 Știri auto

În perioada iulie-octombrie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au documentat activitatea a doi bărbați suspecți în săvârșirea unor infracțiuni de furt din auto, prin metoda „înțepare roată”.

La data de 13.10.2020, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor doi bărbați din București, cu vârsta de 63 și respectiv 64 de ani.

Prejudiciul ajunge la 9.500 lei

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit trei fapte de furt, furt calificat și distrugere, în forma a doua fapte consumate și o tentativă, prejudiciul total cauzat celor trei persoane vătămate ridicandu-se la suma de 9.500 lei.

În fapt, suspecții ar fi observat persoanele vătămate în zona unor unități bancare, le urmăreau, iar când opreau autoturismele, fie la stop, fie pentru cumpărături, cu un obiect ascuțit înțepau pneul, iar la momentul în care persoana vătămată încerca înlocuirea roții, sustrăgea valorile lăsate pe scaun sau banchetă.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu cei doi bărbați în stare de reținere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română



Comentarii
Inchide