Polițiștii au reținut un bărbat care a incendiat mai multe autoturisme

Autor: ProMotor acum 3 săptămâni Știri auto
Polițiștii au reținut un bărbat care a incendiat mai multe autoturisme

Joi, 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

În fapt, la data de 10 noiembrie, în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 16 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că la un autoturism, parcat la adresă din Sectorul 4, a izbucnit un incendiu ce s-a extins și la o altă mașină.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele reclamate se confirmă. Ulterior, s-a reclamat că, la o altă adresă din același sector, o persoană ar fi incendiat mai multe autoturisme și ar fi sustras bunuri din interior.

În urma cercetărilor, a fost prins, în proximitate, un bărbat de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Bărbatul ar fi incendiat cinci autoturisme

Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri, iar în urma administrării probatoriului, s-a stabilit că acesta ar fi incendiat cinci autoturisme, parcate pe două străzi din Sectorul 4, din care ar fi sustras mai multe bunuri.

Cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție,” informează Poliția Română pe site-ul oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia RomanaComentarii
Inchide