Porsche a publicat primele imagini cu interiorul noii generații Panamera – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 07 nov. 2023 Știri auto

Porsche pregătește o actualizare substanțială pentru Panamera. Până când vom asista la debutul oficial, producătorul ne oferă câteva imagini cu interiorul mașinii.

Porsche se pregătește să dezvăluie o Panamera actualizată substanțial pe 24 noiembrie și, în timp ce așteptăm marea dezvăluire, Porsche a publicat câteva fotografii ce dezvăluie detalii interioare, astfel că putem vedea modul în care va arăta noua Panamera. Vom vedea că actualizarea preia câteva elemente de la modelul electric Taycan.

La prima vedere, s-ar putea ca schimbările să nu fie evidente. Micul ceas analog al pachetului Sport Chrono este încă acolo deasupra unui tablou de bord tradițional al cărui sistem de infotainment este încorporat, mai degrabă decât să stea liber, iar consola încă păstrează un design tip cascadă, ce se revarsă spre zona centrală.

Noul Porsche Panamera va debuta la finalul lunii noiembrie

O privire mai atentă dezvăluie că selectorul transmisiei a fost mutat pe planșa de bord, asemenea noului Cayenne. Instrumentarul de bord este acum complet digital și măsoară 12,6 inch, iar noul sistem de infotainment folosește interfața de control „Driver Experience” de la Porsche, care grupează funcțiile împreună pentru a simplifica interacțiunea pentru șofer. Acum pasagerii pot utiliza propriul lor ecran situat în tabloul de bord chiar în fața lor. Afișajul opțional permite persoanei care călărește pe scaunul din față să vizioneze conținut de pe YouTube și să folosească rețelele sociale în mișcare.

Orificiile de aerisire sunt acum reglabile în mod electronic, iar întregul panou de bord dispune de iluminare ambientală. Porsche a acordat atenție și aspectelor practice. Eliminarea schimbătorului de viteze din consolă a eliberat spațiu de depozitare și se spune că materiale mai bune pentru scaune îmbunătățesc confortul pentru toate modelele.

Conform lui Thomas Friemuth, șeful liniei de produse Panamera, noua iterație a modelului va avea 4 motorizări hibride cu încărcare la priză. Toate modelele E-Hybrid vor avea un motor electric mai puternic integrat complet în carcasa unei noi transmisii automate cu dublu ambreiaj și opt trepte de viteză. Motorul electric va fi alimentat de un acumulator de 25,9 kWh care poate fi alimentat printr-un încărcător de bord de 11 kW. În ceea ce privește motoarele cu ardere internă, acestea au fost deja proiectate pentru a îndeplini standardul Euro 7, programat să intre în vigoare în 2025.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide