Porsche aniversează 75 de ani de existență cu un videoclip special – VIDEO

Autor: Adrian Somai 17 feb. 2023 Știri auto

Timp de 75 de ani, Porsche și-a urmărit visele atât pe circuit, cât și cu mașinile sale de stradă, devenind unul dintre cele mai importante brand-uri din istoria industriei auto. Aniversarea a 75 de ani de existență reprezintă, bineînțeles, o piatră de hotar, însă constructorul vrea să arate în mod clar că nu se culcă pe o ureche și că are planuri la fel de mărețe și pentru viitor. Astfel, în timp ce își sărbătorește moștenirea din ultimii 75 de ani, cei de la Porsche se uită deja înainte pentru următorii 75 de ani.

Pentru a marca aniversarea celor 75 de ani de existență, Porsche a publicat pe canalul său de YouTube un videoclip special. În videoclip este prezentat și sloganul “Driven by Dreams”, despre care cei de la Porsche susțin că scoate în evidență esența brand-ului. “Suntem mândri de ceea ce am lăsat în spate în ultimii 75 de ani”, spune Oliver Blume, președintele Consiliului de Administrație al Porsche, potrivit Motor1. Tot el mai adaugă următoarele: “Moștenirea noastră este fundamentală pentru un viitor de succes, aceasta fiind asociată cu inovația și cu progresul”.

În videoclip sunt prezentate mai multe schițe ale modelelor 356 și 911 origionale. În plus, avem parte de un montaj de clipuri video cu mașini moderne și cu mașini de curse de epocă. De asemenea, remarcăm și modelul 919 Hybrid pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Nu lipsesc nici modelele 911 Carrera, vopsite în niște culori mai mult decât îndrăznețe. Printre ele se numără Mint Green, Guards Red și Speed Yellow, însă germanii se laudă că au “jumătate de milion de nuanțe de culoare în ofertă și încă continuă să numere”.

Misiunea Porsche continuă

Constructorul lasă însă să se înțeleagă prin intermediul clipului video că misiunea sa nu s-a terminat încă, definind visul prin “locul unde artiștii, piloții și inovatorii se întâlnesc laolaltă”. Apoi, vedem imediat un Porsche Vision Gran Turismo Spyder.

La prima vedere, poate părea destul de curioasă abordarea celor de la Porsche de a aduce în prim plan o mașină concepută special pentru lumea virtuală. Michael Mauer oferă însă o explicație și spune că “un vehicul conceput exclusiv pentru lumea virtuală ne deschide posibilități interesante”. Astfel, nu este exclus ca acest model să prefigureze un nou supercar electric sau un viitor limbaj de design al Porsche.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=8ROJSQETrZI&t=17s

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor, Captura video YouTube - Porsche


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide