Porsche Cayenne făcut zob într-un accident. Participa la o cursă ilegală?

Autor: David Andrei 30 iun. 2020 Știri auto

Un Porsche Cayenne a fost făcut zob în urma unui accident produs la Chișinău. Mașina s-a izbit violent de un stâlp. Martorii susțin că SUV-ul german era implicat într-o cursă ilegală.

GALERIE FOTO

În Republica Moldova, ca și în România, cursele pe drumurile publice sunt interzise. Este un detaliu care îi interesează mai puțin pe unii posesori de mașini puternice. Cea mai recentă demonstrație de iresponsabilitate a avut loc la Chișinău, acolo unde un Porsche Cayenne a lovit violent în stâlp.

Cei care au văzut incidentul susțin că  mașina se luase la întrecere cu un alt Porsche și cu un Mercedes-Benz. Tot aceștia au observat că șoferul era în stare de ebrietate. Ceilalți doi șoferi au părăsit locul accidentului. Unul dintre ei ar fi revenit câteva minute mai târziu pentru a se interesa de starea celui aflat la volanul mașinii lovite.

Imaginile preluate de la un utilizator de Facebook și publicate de piataauto.md arată mașina distrusă în impact. Partea frontală este grav avariată și din afară se pot observa airbag-urile declanșate. În apropiere se regăsesc un alt Porsche Cayenne, un Renault Clio și un Volvo XC90

Cursele ilegale, un fenomen în Republica Moldova?

Cursele ilegale reprezintă un fenomen periculos în Republica Moldova. Luna trecută, o astfel de întrecere s-a încheiat tragic. Un Audi S8 și un BMW Seria 5 au gonit prin Chișinău. S8-ul a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit violent o Toyota Prius, care efectua servicii de taximetrie. Șoferul aflat la volanul taxiului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, dar și pasagerul său, în vârstă de 46 de ani, au fost uciși în impact.

La volanul limuzinei Audi se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani, care nu era proprietarul vehiculului. Atât el, cât și tânăra aflată în dreapta sa, au scăpat nevătămați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide