Un tuner cu nume românesc a modificat un Porsche. Acum arată pregătit pentru filmul Mad Max – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 ian. 2020 Știri auto

Pasiunea pentru mașini și filme SF are momente când se poate materializa astfel: un Porsche tunat pentru a arată ca o mașină pregătită pentru apocalipsă.

Mașina din imagine a făcut furori pe canalul american de YouTube Hoonigan Daily Transmission, aceasta fiind tunată de un pasionat cu nume românesc – Vali Predescu, de la firma Vali Motorsports.

Proprietarul acestui Porsche Boxster l-a modificat și are acum un spect amenințător, care pregătit apărea în filmul „Mad Max”.

Dacă sub capotă mașina nu pare foarte diferită față de modelul stoc, la exterior și interior vedem detalii de design nemaiîntâlnite pe vreo mașină. În față a fost pusă o bară ce pare pregătită să împingă orice s-ar afla în fața ei, pe capotă se află un logo sub forma unei păsări colibri, un fel de eleron frontal a fost montat deasupra parbrizului, iar în spate mai găsim câteva modificări interesante.

GALERIE FOTO

La interior nu recunoaștem nimic din ceea ce eram obișnuiți să vedem la un Porsche. A fost pusă chiar o mitralieră în dreptul locului șoferului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide