Posesorii de Tesla protestează din cauza calității mașinilor

Autor: Ionuț Vîlciu 01 sept. 2022 Știri auto

Un grup de posesori nemulțumiți de calitatea mașinilor Tesla protestează pentru a atrage atenția lui Elon Musk.

Un grup de proprietari norvegieni de Tesla încearcă să atragă atenția CEO-ului Tesla, Elon Musk. Ei își exprimă nemulțumirea față de controlul de calitate al mărcii.

„Suntem un grup de proprietari norvegieni de Tesla nemulțumiți”, scrie grupul pe site-ul său. „Credem că, dacă Elon Musk este conștient de problemele noastre, el va rezolva situația.”

Grupul a intrat în grevă pentru a atrage atenția cu privire la o serie de plângeri pe care clienții de vehicule electrice le-au adus. Aceste plângeri acoperă o gamă largă de probleme care afectează clienții din țara nordică, cum ar fi vehiculele care nu pornesc și mânerele ușilor care nu se deschid pe vreme rece. De asemenea, există probleme care nu ar trebui să afecteze țara, cum ar fi vehiculele care nu pornesc pe vreme caldă. Există și plângeri despre bule în scaune, capacele portbagajului pline cu apă și marginile galbene din jurul ecranului, printre altele.

Oamenii nu sunt mulțumiți de mașinile Tesla

Pe lângă problemele cu vehiculele în sine, site-ul listează probleme cu încărcarea sau durata de viață a bateriei mai mică decât cea promisă. De asemena, sunt semnalate și noi stații de încărcare care nu se potrivesc cu vehiculele mai vechi, în ciuda promisiunilor de încărcare gratuită pe viață.

Proprietarii se plâng și de modul în care sunt tratați de producătorul de automobile. Site-ul lor susține că problemele unora dintre clienți nu sunt rezolvate la centrele de service Tesla. Alții spun că nu primesc răspuns de la serviciul pentru clienți Tesla și trebuie să aștepte perioade îndelungate la telefon.

Erlend Mørc a declarat pentru Carscoops că a început greva în numele proprietarilor de Tesla. În prezent, el nu deține o Tesla. Acțiunea a durat 24 de ore în perioada 27 – 28 august.

Morch a spus că la grevă au participat proprietarii a 17 modele. Au mai venit și alții care „s-au alăturat din simpatie”.

Sursa: Carscoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide