Posesorul unui Lamborghini a fost prins conducând cu o viteză de 3 ori mai mare decât cea legală

Autor: Ionuț Vîlciu 12 iul. 2022 Știri auto

Câteva momente de distracție au adus repercursiuni mari pentru posesorul unui Lamborghini Aventador. Acesta a fost prins conducând cu 170 km/h într-o zonă cu limita de 60 km/h.

Lamborghini este una dintre cele mai excentrice mărci auto pe care istoria le-a avut. Spre deosebire de alți producători de mașini exotice, Ferrari spre exemplu, Lamborghini duce adesea lucrurile la extreme. Fie că este vorba despre design, culori sau chiar sunet, nu poți trece neobservat într-o asemenea mașină. Puterea este la discreție, iar dacă nu este folosită responsabil, se poate ajunge ca în cazul de față.

Astfel, șoferul unui Lamborghini Aventador a fost prins conducând cu o viteză de trei ori mai mare decât cea admisă. Totul s-a întâmplat în Canada. Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu au fost provocate daune de niciun fel.

Ce pedeapsă va primi cel responsabil de aceste fapte?

Poliția locală a distribuit cele întâmplate pe social media. Se pare că drumul pe care șoferul conducea cu acele viteze este unul pe care au des loc accidente rutiere.

Șoferul a fost prins, dar oficialitățile încă nu au comunicat nimic în legătură cu o amendă sau cu eventualitatea închiderii după gratii a individului. Cu toate acestea, șoferul supercarului italian a primit o suspendare de 30 de zile a dreptului de a conduce. Aventadorul i-a fost confiscat, ceea ce înseamnă că va avea de făcut un drum pentru a-și putea ridica mașina. Aceasta îi va fi înapoiată după 15 zile.

Comentarii ulterioare adăugate postării susțin că pedeapsa este una minimală. Alte comentarii sugerează o pedeapsă mai aspră, cum ar fi suspendarea pe un termen îndelungat a permisului. De asemenea, a fost sugerată chiar deposedarea individului de mașina sa. Alte persoane au fost vocali chiar și în direcția distrugerii Aventadorului.

Sursa: Motor1

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: York Regional Police Twitter


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide