Premiera mondială a noului SUV Hyundai Bayon va avea loc pe 2 martie

Autor: Marius Vișan 26 feb. 2021 Știri auto

Premiera mondiala a noului SUV Hyundai Bayon din segmentul B va avea loc marți, 2 martie 2021, la ora 11:00, in cadrul unui eveniment online.

Cu aceasta ocazie, iubitorii mărcii Hyundai vor avea posibilitatea de a admira si o expoziție digitala care reunește piese de arta inspirate de designul modelului Bayon.

Bayon se va alătura modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa. Autovehiculul integrează noua direcție stilistică Hyundai – „Sensuous Sportiness”, care adaugă valoare emoțională experienței de condus.

Bayon se remarcă prin farurile care sunt separate de luminile DRL – o arhitectura care oferă un aspect distinctiv. Dimensiunile generoase sunt accentuate de grila frontală amplă, dar și de banda de admisie a aerului care subliniază lățimea autovehiculului. În partea din spate, grafica orizontala a stopurilor, unite printr-o banda de culoare roșie, evidențiază caracterul robust.

Premiera Hyundai Bayon, noul autovehicul de clasa SUV al gamei

Hyundai a dezvăluit denumirea noului autovehicul de clasa SUV al gamei – Bayon încă din luna noiembrie 2020. Modelul va fi disponibil pe piață europeană în prima jumătate a anului 2021. Bayon se va alătură modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa.

Denumirea modelului a avut că sursă de inspirație orașul Bayonne din sud-vestul Franței. Amplasat între Oceanul Atlantic și Munții Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții.

Cele mai cunoscute modele de clasa SUV ale gamei Hyundai poartă numele diferitelor regiuni din întreagă lume. Printre acestea se numără Tucson (cel mai mare oraș din sudul statului Arizona), Santa Fe (capitală statului New Mexico) și Kona (regiunea cu același nume din Hawaii) și Nexo (denumirea orașului situat pe cea mai populară insula daneză Bornholm).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide