Premierul Ludovic Orban face noi promisiuni privind Autostrada Brașov-Comarnic

Autor: George Cristea 19 iun. 2020 Știri auto

Aflat în vizită la Brașov, Premierul Ludovic Orban face noi promisiuni în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la Autostrada Brașov-Comarnic. Nu este prima oară când Orban promite finalizarea acestei autostrăzi.

Ludovic Orba a anunțat că Guvernul va aloca resurse importante pentru proiectele de infrastructură, subliniind că aceasta este prioritatea zero a executivului. Premierul a făcut aceste declarații chiar de pe șantierul autostrăzii Brașov-Comarnic, care ar trebui să îndeplinească visul românilor de a ajunge rapid și în siguranță de la București la Brașov.

Ludovic Orban spune când vom circula pe autostrada Brașov-Comarnic

Vorbind despre viitoarea autostradă, Ludovic Orban s-a arătat încrezător că în șase ani se va putea circula pe autostradă de la București la Brașov.

„În următoarea perioadă, dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură, iar în ceea ce ne priveşte pe noi vom aloca resurse impresionante, cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani, pentru modernizarea infrastructurii”, a spus Orban.

„Vreau ca peste 6 ani – ştiţi vorba ‘toate drumurile duc la Roma’ – când voi veni în Braşov, să spun ‘toate drumurile duc la Braşov’. Obiectivul nostru este să realizăm toate conexiunile de care are nevoie Braşovul şi nu numai Braşovul, de care are nevoie România – conexiunile dintre Braşov şi Coridorul 4 european prin autostrada Braşov-Sibiu, să realizăm legătura dintre Braşov şi Bucureşti prin tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov şi, nu în ultimul rând, să realizăm conexiunea dintre Bacău şi Braşov”, a mai adăugat premierul Orban.

Premierul Orban nu vorbește pentru prima oară de finalizarea autostrăzii Brașov-Comarnic. În urmă cu mai puțin de jumătate de an, Orban promitea că autostrada va fi gata „ în cinci ani, dacă PNL rămâne la guvernare”. Anul 2025 era promis atunci ca termen și pentru finalizarea unui alt obiectiv important – autostrada Pitești-Sibiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide