Prezentare Suzuki Vitara. Ce aduce nou una dintre alternativele SUV-ului din Mioveni

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 săptămâni Știri auto

Suzuki Vitara este una dintre alternativele pentru SUV-ul de la Mioveni. Are oare ce îi trebuie pentru a concura cu Dacia Duster?

Astăzi vă prezentăm unul dintre concurenții Daciei Duster. Suzuki Vitara este un model popular, putând fi văzut la tot pasul. Deci, se poate spune că SUV-ul autohton nu este singura variantă îndrăgită a acestui segment.

Versiunea care va apărea un cele ce urmează este una facelift. Are noua motorizare de 1,5 litri Strong Hybrid. Această motorizare numită Strong Hybrid este, de fapt, un mild hybrid, dar ceva mai puternic. Mașina poate să meargă și doar în mod electric, având o baterie mai mare față de versiunea mild hybrid.

Detalii exterioare pentru Suzuki Vitara facelift

Forma Vitarei a rămas neschimbată, dar Suzuki a adus unele modificări de finețe. În primul rând, avem o mașină complet echipată. Acest lucru înseamnă că farurile sunt full LED. Lămpile de ceață sunt și ele tot cu tehnologie LED.

Jantele montate pe mașină măsoară 17 inch și sunt bicolore: argintiu cu negru.

În partea din spate există o cameră pentru mersul cu spatele. În spatele capacului portbagajului spațiul este un pic redus față de o variantă mild hybrid. Acest lucru este cauzat de bateria mai mare, care este montată în potbagaj.

Ce găsim la interior?

Fețele ușilor sunt bine compartimentate și au și cotiere capitonate. Scaunele sunt tapițate cu piele sintetică și material textil pentru partea din centru. Locurile din spate au aceeași temă și există mult spațiu pentru pasageri. Spațiile de depozitare pentru ocupanții locurilor spate sunt destul de mari, dar nu există prize USB. În schimb, există un plafon panoramic de dimensiuni generoase.

Sistemul de infotainment are un ecran tactil de 7 inch, Android Auto, dar și Apple CarPlay. De asemenea, are și navigație. Printre altele, mașina este dotată cu sisteme de asistență în trafic, scaune încălzite, iar pe consola centrală regăsim selectorul pentru tracțiunea integrală, pentru că da, ea există.

Un model configurat precum cel din prezentare costă 29.000 de euro înainte de reducerea de 3000 de euro de la stat.

VIDEO cu interiorul lui Suzuki Vitara


Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide