Prezentare video Dacia Jogger, noua mașină de familie din gama Dacia

Autor: ProMotor acum 2 săptămâni Știri auto

Jogger este noul vehicul de familie al gamei Dacia.

Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie 2021 la Salonul Internațional al Mobilității de la Munchen, Jogger este disponibil pe piaţa din România în două configurații – cu 5 şi cu 7 locuri – şi în două versiuni de echipare: Essential şi Comfort. Acestora li se adaugă, încă de la lansare, o serie limitată, intitulată „Extreme”, care cuprinde elemente de design specifice.

Jogger dispune de două motorizări. Este vorba de propulsorul cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100. Pe lângă acesta, Jogger vine și cu noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop și sunt conforme normei Euro 6D Full.

Dacia Jogger, noua mașină de familie din gama Dacia

Evocând sportul, natura și energia pozitivă, Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul „outdoor” al noii identități de marcă.

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor. Modelul este potrivit atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Jogger are clar un stil  pragmatic. Totodată, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Mai multe detalii puteți afla din prezentarea video făcută de Luci Popa.


Sursa foto: ProMotor - Luci PopaComentarii
Inchide