Prezentare Suzuki SX4 S-Cross. Poate rivaliza cu Dacia Duster? VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 07 nov. 2022 Știri auto

Suzuki SX4 S-Cross este unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte. Poate oare să rivalizeze cu Dacia Duster? Vom afla în cele ce urmează.

Suzuki SX4 S-Cross este unul dintre cei mai importanți concurenți pentru SUV-ul autohton, Dacia Duster. Vom vedea dacă oferta producătorului japonez are ce îi trebuie pentru a lua din popularitatea lui Duster.

Începem cu exteriorul, acolo unde vom regăsi faruri cu tehnologie full LED. Jantele au dimensiunea de 17 inch și vin cu anvelope Continental EcoContact 6. Fiind o mașină cu un aspect mai „dur”, mașina are bandouri laterale din plastic negru. Versiunile mai echipate dispun și camere cu vedere la 360 de grade. De asemenea, exemplarul testat dispune și de acces keyless.

SX4 nu are stopuri care dispun de tehnologie LED, ci utilizează becuri normale. Ele dau impresia că există o bandă care traversează întregul portbagaj, dar nu este cazul. În spatele hayon-ului vom găsi un portbagaj care măsoară 430 de litri. În portbagaj vom găsi și două despărțitoare, dar și o priză de 12 volți.

Suzuki SX4 S-Cross este o alternativă la Dacia Duster

Urcând la interior, vom regăsi materiale o idee mai tari, dar cu o asamblare bună. De asemenea, atât mocheta, cât și tapițeria textilă a scaunelor este de bună calitate.

Mașina dispune de spații de depozitare suficiente. Avem două suporturi de pahare, o cotieră încăpătoare, dar și un torpedou care oferă destul spațiu de depozitare.

Printre alte dotări putem enumera scaunele încălzite, clima automată pe două zone, dar și o trapă panoramică de dimensiuni generoase. De asemenea, există și un sistem de infotainment cu un ecran mai mare față de cel de bază. Acesta oferă camere cu vedere la 360 de grade, conectivitate Apple CarPlay, dar și Android Auto.

Mașina testată de noi a venit echipată cu motor de 1,4 litri, cu tehnologie mild-hybrid, care dezvoltă 129 de cai putere și 235 Nm. Acesta este cuplat la o cutie automată cu șase rapoarte.

VIDEO

Text: Ionuț Vîlciu

Video: Luci Popa

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide