Prima imagine oficială cu Mercedes-Benz Clasa S. Când va fi dezvăluită limuzina?

Autor: Elena Luchian 26 mai 2020 Știri auto

A apărut prima imagine oficială cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S. Limuzina este așteptată să-și facă apariția în cea de-a doua parte a acestui an.

GALERIE FOTO

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S, cu nume de cod W223, afișează o parte frontală modificată radical. Grila cu desen nou este flancată de faruri luminoase cu semnătură nouă, mai înguste și alungite. Așa cum am văzut în imaginile ajunse pe internet în urmă cu două săptămâni, și stopurile vor fi noi.

“Va fi un tur de forță tehnologic”, este amenințarea lansată de CEO-ul de la Daimler, Ola Kallenius, în direcția rivalilor BMW Seria 7 și Audi A8. Acesta la promite fanilor un model “cu adevărat special”.

Mercedes-Benz mizează pe o revoluție tehnologică în cabina viitorului său S, care va fi complet diferită față de cea a generației actuale. Astfel, un ecran tactil cu dispunere verticală, în stilul celor montate la bordul limuzinelor Tesla Model S, va prelua funcțiile butoanelor fizice aflate anterior în consola centrală.

Mai mult, în spatele volanului, așa am văzut în imaginile ajunse anterior pe internet, apare un ecran care pare montat pe coloana de direcție. (VEZI GALERIA FOTO)

Și gama de motorizare va fi modificată. Vor sosi versiuni noi pentru cea de-a șaptea generație a vârfului de gamă de la Mercedes. Clienții vor putea comanda versiuni plug-in hybrid sau cu sisteme micro-hibride la 48 V. În 2021 este așteptată să-și facă apariția versiunea electrică, EQS. Limuzina va fi echipată cu funcții de rulare semi-autonomă Nivelul 3.

Și cea de-a șaptea generație a Clasei S va vedea lumina zilei la cea mai modernă uzină Mercedes-Benz, aflată în Germania, la Sindelfingen.

Prima imagine oficială cu Mercedes-Benz Clasa S este, de fapt, a doua

Putem spune că prima imagine oficială cu Mercedes-Benz Clasa S este, de fapt, a doua. Limuzina de lux a apărut într-o filmare în care șeful de la Daimler, Ola Kallenius, anunța reluarea producției în uzinele constructorului premium din Germania.

În cadru, se putea observa în spatele suedezului, limuzina Clasa S cu partea frontală, aripilie și portierele acoperite de camuflajul alb-negru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide