Primar prins băut la volan. A făcut accident cu mașina Primăriei. FOTO și VIDEO

Autor: ProMotor 07 ian. 2020 Știri auto
Primar prins băut la volan. A făcut accident cu mașina Primăriei. FOTO și VIDEO

Primarul din Câmpulung Muscel este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Liviu Țâroiu a fost implicat într-o tamponare. Se afla la volanul mașinii de serviciu, o Dacia Duster.

Accidentul a avut loc pe o stradă din centrul municipiului Câmpulung Muscel. Edilul ar fi lovit o mașină oprită la semafor, după ce ar fi venit de pe altă stradă, a virat la stânga și nu s-a încadrat corespunzător.

“Poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu, în care sunt implicate două autoturisme”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Nicio persoană nu a fost rănită, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Atât edilul, cât și șoferul celuilalt vehicul implicat în tamponare au fost testați cu etilotestul. Aparatul a arătat o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul primarului.

Țâroiu a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat și i s-a eliberat o dovadă fără drept de circulație.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide