Primele imagini cu interiorul Daciei Lodgy – vă place cum arată bordul?

Autor: Oraan Mărculescu 23 ian. 2012 Știri auto
Primele imagini cu interiorul Daciei Lodgy – vă place cum arată bordul?

Graţie userului KMD, de pe forumul francez Worldscoop, avem prima imagine cu interiorul noii Dacia LodgyVEZI AICI IMAGINEA MARE.

După cum se poate observa, Lodgy vine cu o planşă de bord redesenată faţă de cea a Loganului, chiar dacă volanul şi mai multe comenzi arată clar legătura de rudenie cu Logan. Consola centrală este dominată de o zonă care cuprinde cele două guri de ventilaţie rotunde, butoanele mai elegante pentru avarii şi închiderea centralizată, precum şi instalaţia audio.

Aceasta din urmă este modernă, având dimensiuni mai mari, butoane generos dimensionate şi un display mai mare – vorbim, practic, de aceeaşi instalaţie audio care a apărut deja pe Renault Sandero facelift, în Brazilia, sau care se va regăsi pe versiunea rusească a lui Duster (poate chiar pe Duster facelift, în restul Europei).

Instalaţia de climatizare este şi ea similară cu cea de pe Sandero facelift, butoanele rotative fiind cromate. Rămâne de văzut dacă accesul la aceste butoane va fi mai facil decât la Logan şi Duster, dar şi cât de eficientă se va dovedi climatizarea pentru volumul interior mai mare.

Se mai remarcă poziţionarea butoanelor pentru comanda electrică a geamurilor pe mânerul de pe faţa interioară a uşii şoferului, precum şi compartimentul de depozitare din partea superioară a consolei centrale, acoperit de un capac generos. La baza consolei avem parte de un bun spaţiu de depozitare, dar între scaune se pare că Lodgy nu are prevăzute astfel de spaţii utile.

Aşadar, ce părere aveţi:

ARE DACIA LODGY UN INTERIOR REUŞIT PENTRU O FAMILISTĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide