Primele imagini cu noul Renault Sandero 2020 – FOTO

Autor: ProMotor 05 iul. 2019 Știri auto

Lansat în 2014, la doi ani după apariţia celei de-a doua generaţii Dacia Sandero, modelul Renault Sandero va primi un facelift consistent în 2020, informează Carscoops.

Modificările sunt importante, însă nu este vorba despre un nou model, iar primele imagini cu Renault Sandero, varianta 2020, au fost făcute publice de Renault Brazilia prezintă partea din faţă şi cea din spate.

În partea din faţă, modificările aduse farurilor sunt minore faţă de versiunea lansată în 2016, şi includ semnătura luminoasă în forma literei C regăsită pe majoritatea modelelor franţuzeşti. Grila este diferită, iar bara faţa adoptă un desing mai sportiv. O altă schimbare este la capotă, care coboară înspre marginea grilei.

Modificările mai substanţiale au loc la partea din spate, pentru că Renault Sandero va primi stopuri noi, cu o semnătură LED distinctă, mai apropiată de stilul Renault decât de cel al Dacia. Bara din spate a fost şi ea revizuită, însă este vorba tot despre cea veche, cu decupajul pentru deschiderea hayonului.

Pe site-ul Renault Brazilia, fotografiile sunt denumite cvt-front şi cvt-back, indicând poate introducerea unui transmisii CVT pe noul sandero, posibil cutia XTronic a celor de la Nissan.

Marcajul 1.6 nu lasă loc de interpretări, fiind cel mai probabil vorba de propulsorul aspirat SCe care produce 116 cai-putere alimentat cu benzină şi 118 alimentat cu etanol – combustibilul preferat în Brazilia.

Nu există fotografii cu interiorul, însă este posibil ca noul Renault Sandero să aducă îmbunătăţiri şi la acest capitol. Aceste modificări se vor aplica tuturor versiunilor, inclusiv Stepway şi RS 2.0.

Modelul Renault Sandero 2020 va fi produs în continuare în fabrica din Curitiba (Brazilia) pentru piaţa locală şi alte ţări din America Latină.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide