Primele imagini cu Skoda Yeti facelift, „scăpate pe internet”

Autor: ProMotor 14 aug. 2013 Știri auto

A trecut ceva vreme de când Skoda Yeti a intrat în segmentul crossover, cu o oarecare conexiune cu Skoda Roomster. A venit timpul însă ca SUV-ul de mici dimensiuni să primească o reîmprospătare estetică, pe care ruşii de la Autowp.ru au surprins-o cu ajutorul unor imagini „scăpate” pe internet.

Nu se ştie sigur dacă modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, cert este însă faptul că Skoda Yeti facelift a suferit o serie de modificări estetice vizibile. Vorbim despre un aspect mai elegant ca al predecesorului său, de un spoiler faţă mai sportiv precum şi de o grilă frontală şi faruri modificate.

Până şi capota a suferit mici retuşuri, la fel cum se întâmplă şi în cazul stopurilor. Cu toate acestea, interiorul rămâne în mare parte neschimbat, din ce se poate vedea din imagini, doar volanul beneficiind de un design nou.

Informaţii despre motorizări şi performanţe nu au fost încă dezvăluite, dar cel mai probabil acestea urmează să apară pe măsură ce se apropie deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide