Primele imagini cu Volkswagen ID.7 fără camuflaj. Înlocuitorul electric al lui VW Passat a fost surprins în China

Autor: Ionuț Vîlciu 12 apr. 2023 Știri auto

Primele imagini cu înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat au ajuns pe internet chiar înainte de debutul oficial al noului model. Imagini cu noul Volkswagen ID.7 au ajuns pe internet înainte ca mașina să fie prezentată oficial, iar exemplarele au fost surprinse fără pic de camuflaj.

La începutul anului, Volkswagen a prezentat un prototip camuflat a ceea ce va deveni în cele din urmă ID.7, un sedan complet electric menit să concureze cu Tesla Model 3, servind ca înlocuitorul electric pentru Passat. Noul sedan electric urmează să debuteze pe 18 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.

Cu toate acestea, avem ocazia să vedem designul final mai devreme. Acest lucru este posibil deoarece designul final a fost dezvăluit pentru biroul de brevete al Ministerului de Interne al Chinei, oferindu-ne o privire asupra noului model și la ce ne putem aștepta de la versiunile care vor ajunge și în Europa, scrie Carscoops.

Noul Volkswagen ID.7 a fost surprins fără camuflaj înainte de debutul oficial

După cum putem vedea în imagini, designul de seria pentru ID.7 încorporează elemente din conceptele ID.Aero, ID.Vizzion și ID.Space Vizzion. De asemenea, este de remarcat faptul că denumirea modelului de pe piața chineză este „ID.7 Vizzion”. Nu se știe dacă aceasta va fi folosită și pe alte piețe.

Unele caracteristici care au rămas fidele conceptului sunt designul părții din spate, precum și plafonul complet negru, cu bandă cromată contrastantă. Și mânerele ușilor încastrate au fost preluate de modelul de serie.

Cât despre specificații, știm deja că noul Volkswagen ID.7 va oferi o autonomie de până la 700 de kilometri. Clienții vor avea la dispoziție și o versiune cu două motoare electrice.

Modelul pentru piața chineză va fi echipat cu un acumulator de 77 kWh și va avea o putere maximă de 204 CP. Viteza maximă este limitată la 155 km/h. Menționăm că aceste cifre nu au fost confirmate de Volkswagen.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide