Volkswagen ID.7 va debuta pe 17 aprilie. Înlocuitorul electric al lui Volkswagen Passat se apropie de finalul testelor

Autor: Ionuț Vîlciu 06 apr. 2023 Știri auto

Volkswagen anunță că testele pentru sedanul electric ID.7 se apropie de final și că înlocuitorul lui Passat va debuta pe 17 aprilie 2023.

Lansarea oficială a noului Volkswagen ID.7 se apropie cu pași repezi, compania anunțând că noul sedan complet electric va debuta în data de 17 aprilie 2023. Cu puțin mai puțin de două săptămâni înainte de lansare, Volkswagen oferă acum mai multe detalii despre motorul, trenul de rulare și caracteristicile de confort ale sedanului conceput pentru conducerea pe distanțe lungi.

Volkswagen ID.7 rămâne deocamdată sub camuflaj și este încă în curs de testare finală în Alicante, Spania. Noul model complet electric este pus la încercare pe drumurile sinuoase din Spania. „Cu ID.7 am exploatat și mai mult potențialul MEB. Am folosit, de asemenea, un motor electric nou, mai puternic și mai eficient. În plus, am îmbunătățit calitatea controlului trenului de rulare și am reușit astfel să creștem și mai mult confortul de conducere. Combinația dintre un sistem de propulsie superior, echipament de rulare confortabil și autonomie lungă fac din ID.7 limuzina perfectă pentru călătorii pe distanțe lungi”, a declarat Kai Grünitz, membru al Consiliului de Administrație responsabil pentru Dezvoltare.

Volkswagen ID.7 se apropie de lansarea oficială. Passat-ul electric debutează pe 17 aprilie

Volkswagen ID.7 este primul model bazat pe platforma MEB cu un nou tren de rulare. Dispune de cel mai puternic propulsor electric montat pe un vehicul din gama Volkswagen ID. Unitatea de alimentare cu denumirea internă APP550 a fost dezvoltată de Volkswagen Group Components în Kassel și este, de asemenea, produsă tot acolo. În funcție de dimensiunea bateriei, sunt prognozate distanțe WLTP de până la 700 de kilometri și capacități de încărcare de până la 200 kW.

Volkswagen ID.7 va fi disponibil și cu un șasiu adaptiv (DCC), astfel că șoferul va putea seta diferite stiluri pentru trenul de rulare al mașinii în funcție de preferințe. Volkswagen spune că, împreună cu direcția progresivă, ar trebui să facă din sedanul electric ID.7 o mașină cu un comportament precis.

Interiorul dispune de două ecrane, iar toate informațiile necesare vor fi afișate pe ecranul amplasat în spatele volanului. Șoferul va primi alte informații adiționale prin intermediul head-up display-ului care utilizează realitatea augmentată. Fiecare ID.7 va primi în standard display-ul central cu diagonala de 15 inch. Volkswagen spune că, pe baza feedback-ului clienților, comenzile pentru climatizarea au fost fixate permanent la nivelul superior al afișajului, fără a fi afișat altceva peste ele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide